Скільки коштує пошукова оптимізація для ремонту авто

Пошукова оптимізація автосервісу з ремонту авто

Ссылка на релевантное фотоСсылка на релевантное фото
Author: Анатолій Ситников

SEO просування сайту автосервісу – це комплекс заходів, спрямованих на оптимізацію та покращення видимості сайту в результатах пошуку, щоб залучити більше потенційних клієнтів із пошукових систем, таких як Google, Яндекс та інші. Метою SEO просування є досягнення високих позицій сайту в пошуковій видачі за ключовими словами та фразами, пов'язаними з автосервісом.

SEO Автосервіс M

SEO автосервісу з ремонту авто S

$399

Купити зараз

Обсяг роботи: маленький

Оптимізація всього сайту: так

Фахівців у роботі над сайтом: 2

Пошукових фраз у просуванні: всі

Отримати пропозицію

SEO Автосервіс L

SEO автосервісу з ремонту авто M

$599

Купити зараз

Обсяг роботи: середній

Оптимізація всього сайту: так

Фахівців у роботі над сайтом: 3

Пошукових фраз у просуванні: всі

Отримати пропозицію

SEO Автосервіс XL

SEO автосервісу з ремонту авто L

$1,199

Купити зараз

Обсяг роботи: великий

Оптимізація всього сайту: так

Фахівців у роботі над сайтом: 6

Пошукових фраз у просуванні: всі

Отримати пропозицію

Отримайте пропозицію на email:

2000 залишилось символів

Особливості просування сайту автосервісу

Просування сайту автосервісу – це робота над покращенням видимості сайту в пошукових системах для зростання кількості відвідувань з інтернету шляхом підвищення релевантності сайту: внутрішньої оптимізації сайту під ключові слова та зовнішнього SEO сайту.

Оптимізація для пошукових систем (SEO) для сайту автосервісу має свої особливості, які допомагають покращити його видимість та залучити більше клієнтів.

Ось деякі з них:

  1. Ключові слова: Використовуйте ключові слова та фрази, пов'язані з автосервісом, які потенційні клієнти можуть використовувати під час пошуку послуг. Визначте найпопулярніші запити та інтегруйте їх у заголовки, мета-теги, тексти та alt-тексти зображень.

  2. Локальний пошук: Окрему увагу слід приділити оптимізації для локального пошуку, оскільки багато людей шукають автосервіси у своїй місцевості. Переконайтеся, що ваш сайт має вказівку на місцезнаходження, номер телефону, робочий годинник та іншу релевантну контактну інформацію.

  3. Зміст: Створюйте якісний та інформативний контент, пов'язаний з автомобільними послугами, які ви надаєте. Розміщуйте статті, посібники з обслуговування, поради та рекомендації, які можуть бути корисними для клієнтів та залучити відвідувачів на ваш сайт.

  4. Оптимізація швидкості завантаження: Сайт повинен швидко завантажуватись, оскільки користувачі зазвичай не чекають довго. Оптимізуйте зображення, мінімізуйте код та використовуйте кешування для прискорення роботи сайту.

  5. Мобільна адаптація: Переконайтеся, що ваш сайт добре адаптований для перегляду на мобільних пристроях. Це важливо для покращення досвіду користувачів, особливо з огляду на те, що все більше людей шукають послуги на своїх смартфонах.

  6. Посилання: Працюйте над побудовою якісних зовнішніх та внутрішніх посилань. Зовнішні посилання з інших авторитетних сайтів можуть підвищити репутацію вашого сайту в очах пошукових систем.

  7. Мета-теги: Використовуйте унікальні та інформативні мета-теги для кожної сторінки вашого сайту, включаючи заголовки (title) та описи (description). Це допоможе привернути увагу користувачів до результатів пошуку.

  8. Аналітика: Встановіть інструменти аналітики на вашому сайті, наприклад, Google Analytics, щоб відстежувати та аналізувати трафік та поведінку користувачів на вашому сайті. Це допоможехоче вам зрозуміти, що працює, а що ні, і внести відповідні поліпшення.

  9. Соціальні мережі: Розміщуйте контент із вашого сайту в соціальних мережах і дозвольте користувачам легко поділитися інформацією про ваш автосервіс.

  10. Зворотній зв'язок: Надайте можливість клієнтам залишати відгуки та рекомендації на вашому сайті. Позитивні відгуки можуть підвищити довіру до автосервісу.

Просування сайту автосервісу здійснюється за рахунок запуску реклами на різні канали трафіку.

Для залучення клієнтів до автосервісу використовують такі види реклами:

  • SEO просування сайту в органічному пошуку;
  • Реклама сайту в Google з оплатою за кліки;
  • Банерна реклама на сайті партнерів Google;
  • Реклама в соціальних мережах;
  • Відео реклама у Ютуб.

Якщо автосервіс тільки-но відкрився і Вам терміново потрібно розповісти про нього людям, і швидко отримати клієнтів, то в цьому допоможе контекстна реклама та реклама сайту в соціальних мережах.

Реклама в Google дозволить швидко отримати дзвінки, чи не в перші години показу реклами. Суть такої реклами полягає у показі сайту в пошуковій системі угорі, після того, як користувач пише потрібний для нас запит.

Наприклад, у нас автосервіс знаходиться у Києві неподалік метро Позняки. У такому разі ми налаштовуємо рекламу на ключові слова, пов'язані з цим місцем та послугами, які надає Ваша компанія.

Ми підбираємо ключові слова та налаштовуємо рекламу на сайт так, що коли користувач пошуковика напише, наприклад: "автосервіс позняки" або "ремонт авто позняки", то йому відразу ж вгорі буде показуватися Ваша реклама з посиланням на потрібну сторінку сайту.

Гроші у такому разі знімаються з рахунку виключно за переходи на сайт за ключовими словами, за покази плата не стягується.

Також одночасно можна запустити рекламу в соціальних мережах. Рекламу автосервісу в соцмережі є сенс показувати у невеликому радіусі від автосервісу. Як правильно це не більше ніж 3-5 кілометрів для великого міста.

Тобто необхідно показувати рекламу всім користувачам чоловічої статі з наявністю авто в радіусі до 5 кілометрів протягом деякого часу з повторами.

Щоб людина побачила рекламу автосервісу з адресою та назвою не менше 10 разів за 1 місяць.

Після створення сайту автосервісу потрібно запустити відразу 3 види реклами для зростання замовлень та стабільного розвитку сайту та бізнесу:

  • Контекстна реклама;
  • SEO просування сайту;
  • Реклама в соціальних мережах.

Кожен із цих видів реклами виконує свою мету:

  • Контекстна реклама Google – дорога, але дозволяє швидко отримати клієнтів;
  • SEO просування – не швидкий результат, але дешевше, ніж контекст у рази;
  • Реклама у соціальних мережах – швидко допоможе розповісти про сервіс у радіусі від точки.

Скільки коштують SEO послуги для просування сайту автосервісу

Вартість просування сайту автосервісу залежить від кількості рекламних каналів, обсягів одержуваного трафіку та регіону, під який сайт просувається.

Якщо потрібно відповісти на питання, скільки коштує просування сайту автосервісу, то ціна просування коливається в межах від $500 до $3000 на місяць і залежить від регіону просування, мовних версій сайту та загальної кількості відвідувань.

Закладайте такі бюджети на просування сайту автосервісу:

  • SEO оптимізація під ключові слова: від $599 одноразово;
  • Написання SEO текстів: від $10 за 1 тексти обсягом 2000 символів;
  • Впровадження оптимізації програмістом: від 200 разів;
  • Реклама в Google: від $0,4 за 1 клік з пошуку Google;
  • Реклама в соціальних мережах: від $5 за 5000 показів реклами.

SEO оптимізація та просування автосервісу з ремонту авто – ціна

Ціни на SEO сайту автосервісу з ремонту авто
S M
L
Внутрішня оптимізація сайту (перший місяць роботи) $399 $599 $1,199
Рекомендована кількість сторінок для просування 50 100 200+
Внутрішня оптимізація всіх сторінок сайту автосервісу з ремонту авто + + +
Рекомендована кількість ключових слів для оптимізації 2000 3000 5000+
Вартість зовнішнього SEO на місяць (з 2-го місяця) $399 $599 $1,199
Рекомендована кількість пошукових фраз для просування 2000 3000 5000+
Цілеві сторінки сайту автосервісу з ремонту авто, що просуваються 50 100 200+
Відслідковувані ключові слова 2000 3000 5000+
Підбір ключових фраз для оптимізації сайту автосервісу з ремонту авто + + +
Зіставлення ключових фраз з цільовими сторінками + + +
Мета-теги Description та Title для всіх сторінок сайту + + +
Налаштування Robots.txt + + +
Створення картки сайту XML + + +
Створення картки сайту HTML + + +
Оптимізація Google Maps + + +
Звіти з оптимізації сайту + + +
Звіти щодо просування сайту + + +
Особистий виділений менеджер + + +
Аналіз ключових фраз + + +
Спеціаліст з посилального просування Pro Pro+ Expert
І ще більше 50+ видів робіт з SEO + + +
Купити перший місяць робіт з SEO Купити Купити Купити
Отримати пропозицію

SEO просування сайту автосервісу – чому потрібно

SEO просування сайту – це простими словами інвестиція у трафік через час. При такому вигляді реклами результат досягається з місяця на місяць – щомісяця все більше ключових слів потрапляє до ТОП 3 пошуку, а зі зростанням ключів у ТОПі зростає відвідуваність.

Наприклад, при бюджеті 590$ на місяць, за рік можна отримати стабільний трафік у розмірі кілька тисяч відвідувань (від 10 000 до 30 000 залежно від спектру послуг). У SEO розкрутці сайту, трафік зростає щомісяця, а бюджет реклами не збільшується.

Коли, щоб отримати з контекстної реклами більше трафіку, потрібно більше заплатити. Якщо порівнювати вартість залучення одного реального клієнта з реклами в Google і з органічного пошуку, то ціна на клієнта з SEO може бути до 20 разів нижче.

Наприклад, середня вартість кліку в ніші ремонту авто з контекстної реклами з оплатою за кліки по Києву складає 0,4$ за 1 перехід на сайт.

Тобто якщо за рік просування сайт почав отримувати 10 000 відвідувань на місяць з органічного пошуку, то ціна такого ж трафіку з контексту становила 4000$ за 1 місяць. Вражаюча різниця.

Але варто пам'ятати, що SEO це інертний процес та інвестиція, очікувати швидкого результату не варто. Але зрештою "гра стоїть свічок".

Просування сайту автосервісу варто починати з підготовки сайту під вимоги пошукової системи. Такий процес має назву SEO оптимізація сайту під пошукові запити користувачів.

SEO оптимізація сайту автосервісу складається з:

  • Підбір ключових слів релевантних послуг автосервісу;
  • Розбивка ключівслів по семантичних групах;
  • Створення на сайті нових посадкових сторінок послуг;
  • SEO аудит сайту на пошук помилок;
  • Написання мета тегів на кожну сторінку сайту;
  • Написання SEO текстів на сторінки послуг;
  • Написання оптимізації для програміста;
  • Впровадження SEO оптимізації у сайт.

Перший етап роботи у підготовці сайту найважливіший, оскільки від нього залежатиме фінальний результат у просуванні сайту. У процесі оптимізації сайт потрібно оптимізувати під максимальну кількість ключових слів.

Після оптимізації сайту, необхідно приступати до роботи із зовнішнього пошукового просування сайту. Суть зовнішнього SEO зводиться до роботи з приросту маси посилань. Тобто необхідно розпочати розміщення посилань на сайт автосервісу з інших сайтів.

Робота з зовнішнього SEO просування сайту складається з:

  • Збір даних по посилальній масі конкурентів для побудови SEO стратегії;
  • Написання унікальних текстів для прес релізів для подальшого розміщення;
  • Публікація написаних статей з посиланням на сайт автосервісу, що просувається;
  • Розміщення відповідей коментарів з посиланням на форуми у тематичних гілках.

SEO просування сайту потрібно виконувати з місяця на місяць, зупиняти SEO немає сенсу, оскільки трафік зростає постійно і при цьому бюджети на просування сайту не збільшуються.

Порядок роботи для хорошого результату

Для відмінного результату для просування сайту та завантаження клієнтами автосервісу, потрібно використовувати 3 основні канали в рекламі: SEO просування, реклама в Google і рекламу бренду та точки в соціальних мережах.

Порядок дій під час просування сайту автосервісу:

  • Робимо простий та зручний сайт;
  • Наводимо всі сторінки до виду;
  • Розширюємо кількість сторінок послуг;
  • Запускаємо 3 види реклами;
  • Аналізуємо отриманий результат.

Не забувайте, що роботу SEO просуванню сайту потрібно виконувати щомісяця, тому що якщо роботи будуть зупинені, через час конкуренти займуть Ваші позиції у пошуку та відведуть частину клієнтів і трафік перестане зростати та почне повільно падати.

Делегуйте роботу з просування сайту автосервісу фахівцям своєї справи із Site Ok.

Дивіться, який результат отримали наші постійні клієнти:

https://site-ok.com/rezultaty

Дивіться відео про роботу з нашою студією:

https://site-ok.com/відгуки-відео-сайт-ок-site-ok

Отримайте повністю безкоштовну консультацію щодо просування сайту автосервісу прямо зараз:

  • Залишіть заявку на сайті;
  • Зв'яжіться з нами через онлайн-чат;
  • Зателефонуйте за одним із номерів телефонів.

Просування сайту автосервісу в Інтернеті | Послуги | Site Ok

Просування сайту автосервісу – Ціна 2024

Вартість просування сайту автосервісу
Ціна на місяць Конкуренція у ніші
Автосервіс S $399 середня
Автосервіс M $599 велика
Автосервіс L $1,199 висока

$399

Євро

Середня вартість робіт над проектом в один календарний місяць.

+20

Проектів в роботі

40% наших клієнтів не зупиняються в просуванні.

+900

Успішних проектів

Працюємо в SEO просуванні і пошукової оптимізації сайтів з 2013.

+700K

Ключових слів

Просунутих в ТОП 1-10 пошукових систем Google, Яндекс і Bing.

Команда Експертів SEO та PPC

Катерина
КатеринаSEO Спеціаліст
Євген
ЄвгенSEO Спеціаліст
Дмитро
ДмитроSEO Спеціаліст
Вікторія
ВікторіяSEO Спеціаліст
Богдан
БогданSEO Спеціаліст
Олексій
ОлексійSEO Спеціаліст
Валерій
ВалерійPPC Спеціаліст
Ксенія
КсеніяPPC Спеціаліст

Телефони та адреса

Напишіть у чат:

Телефонуйте нам:

+38 (044) 228 70 11
+38 (097) 355 11 77
+38 (063) 355 11 77
+38 (095) 355 11 77

США:

+16465689880

Польща:

+48226022132

Пишіть листи:

Email: [email protected]

Працюємо по світу

  • Україна
  • Польща
  • Данія
  • Німеччина
  • Англія
  • Франція
  • Чехія
  • США
  • Іспанія
  • Італія

Засноване в 2013